Victoraad Financieel Advies: dé verzekerings­specialist voor kleine ondernemers

AOVzelfregelen is een dienst van Victoraad Financieel Advies. Victoraad uit Amersfoort is thuis in alle verzekeringen voor de kleine en middelgrote ondernemer, waaronder arbeids­ongeschiktheids­verzekeringen.

Je bent zzp'er of mkb'er. En ondernemen is je passie. Je bent goed in je vak, weet jezelf te verkopen en hebt tevreden klanten. Natuurlijk heb je óók te maken met onzekerheden. En risico's die je niet kunt of wilt dragen. Je wilt ze het liefst verzekeren.
Een adviseur die altijd meedenkt en zoekt naar de beste verzekeringen tegen de meest gunstige voorwaarden. Ziet ook in waar bespaard kan worden. Kortom een gewaardeerde adviseur.
Sander
Persoonlijke aandacht, snelle reactie, meedenken en oplossingen. Dat zijn toch wel de kernwoorden van Victoraad.
Hans Z.
De adviseur van Victoraad Advies is een oprecht eerlijk adviseur. Hij denkt mee met de klant en durft ook anders te adviseren, maar wel in ons belang en de ogen openend. Hij is een adviseur die de taal van zelfstandigen spreekt. Bovendien is hij scherp en humorvol, geen poespas.
In alle gesprekken heb ik de vrijheid mij gehad om mijn vragen te stellen en daar is goed naar geluisterd.
de hypotheekadviseur is persoonlijk en deskundig. Hij handelt uit het belang van de klant.
Rem
Deskundig, gericht op mijn situatie, in mijn belang opererend. Goed!
Duidelijk uitleg over alle facetten. De adviseur reageert altijd erg adequaat, top! Bovendien krijg je inloggegevens voor een app Polismap waar je zowel privé als zakelijk alles wat je hebt afgesloten kan terug zien, super handig!!
Tamara
Persoonlijk en deskundig.
stevens73
Persoonlijke aandacht, meedenken, handelen uit het belang van de klant.
Studio148
De adviseur is in staat door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren de kern van onze behoefte snel boven water te krijgen.
Patrick
Alles gaat super bij de adviseur. Heel persoonlijk en echt met de bedoeling je te helpen. Doet super zijn best om het maximale eruit te halen. Totaal niet moeilijk om wat extra's te doen. Gewoon helemaal top.
Pieter
De adviseur is goed geïnformeerd en geeft goed advies maar geeft de klant ook alle ruimte om zelf een keuze te maken.
Bij Victoraad Financieel Advies regelen we dat voor jou. Je arbeids­ongeschiktheids­verzekering, je pensioen, je hypotheek en tal van andere verzekeringen. Onder de beste voorwaarden en tegen de scherpste premies. Met jouw unieke, persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt. En – het allerbelangrijkst – altijd op basis van ons onafhankelijke advies. Open, eerlijk en duidelijk. En dus in wederzijds vertrouwen.
Advieskeuze
10