Facebook

Op zoek naar een goede arbeids­ongeschiktheids­verzekering?

Het is voor elke ondernemer en zzp'er heel belangrijk om een goede arbeids­ongeschiktheids­verzekering te hebben. Per slot van rekening kan er altijd iets gebeuren waardoor je arbeids­ongeschikt wordt. Je moet dan natuurlijk wel inkomen hebben, wat je kunt regelen met een goede verzekering. Wil je hiervoor een adviseur inschakelen? Eigenlijk is dit helemaal niet nodig. Je kunt namelijk prima zelf aan de slag met die arbeids­ongeschiktheids­verzekering, via onze website. Deze is te vinden op AOVzelfregelen.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Een arbeids­ongeschiktheids­verzekering zelf afsluiten

Ben je op zoek naar duidelijke informatie over het afsluiten van een arbeids­ongeschiktheids­verzekering? Bekijk op je gemak onze website eens. We hebben hier alle informatie voor je klaarstaan om de perfecte verzekering voor jouw situatie af te kunnen sluiten. Met een goede arbeids­ongeschiktheids­verzekering ben je er zeker van dat je straks ook van een inkomen verzekerd bent als je niet meer zou kunnen werken. We hopen natuurlijk dat deze situatie nooit voor gaat komen, maar het is maar beter om hier wel alvast goed op voorbereid te zijn.

De juiste arbeids­ongeschiktheids­verzekering

Als een arbeids­ongeschiktheids­verzekering zelf afsluiten wat jou betreft tot de mogelijkheden behoort, dan moet je hiervoor wel aan een paar voorwaarden voldoen. Je moet minstens een HBO-opleiding hebben afgerond, waarnaast je ook goed inzicht moet hebben in je financiële en persoonlijke situatie. Ook moet je al over een zekere basiskennis over AOV beschikken, wat wij bij de aanvraag ook gaan toetsen. Tot slot moet je geen medische problemen hebben. Voldoe je aan deze eisen? Dan nodigen we je van harte uit om op je gemak onze website te bekijken. Je zult dan zien dat het afsluiten van een AOV helemaal niet ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn. Bespaart u mooi op de kosten van een adviseur.